Placement Policy

Parent(s) / guardian(s) can register their child(ren) without any obligation via our digital registration form. Registration costs nothing and you are not committed to anything.

blok rood houtrakkers

How does the registration work?

Om de kans op een plaats naar keuze te vergroten, is het belangrijk dat ouders op tijd hun kindje aanmelden. Hoe eerder hoe beter. Wij hebben al enkele jaren te maken met lange wachtlijsten, maar soms kunnen wij in een keer een groepje kinderen aannemen. Wanneer jij je kind hebt aangemeld, betekent dat we de inschrijving hebben verwerkt, maar dat er nog geen plek is op de gewenste locatie en/of voor de gewenste dagen. De aanmelding van uw kind wordt dan op de wachtlijst geregistreerd.

Feel free to contact us about the current waiting list situation and what we can do to increase your chances of finding a suitable place for your child(ren). If you do not want to continue with the registration, you can easily cancel it in writing by e-mailing us.

Als een plek vrijkomt, wordt u gecontacteerd door een van onze medewerkers. Wanneer wij de door ons verzonden overeenkomst hebben ondertekend hebben ontvangen en zelf hebben ondertekend, is de plaatsing definitief. Uw kind is dan gegarandeerd van een plekje bij De Kleine Houtrakkers.

Register your child

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend.

logo kinderopvang houtrakkers