Location Kleine Houtweg

Woont u in de Kleine Hout, Rozenprieel, Slachthuisbuurt, Haarlem Centrum, Burgwalbuurt of Koninginnebuurt? Wij helpen u graag met de opvang van uw kind! U bent van harte welkom voor een rondleiding.

blok rood houtrakkers

Over kinderopvang locatie Kleine Houtweg

Aan de rand van hartje Haarlem, hebben wij een rustige locatie voor ons kindercentrum. Aan de voorkant lijkt het pand relatief klein, maar eenmaal binnen vind je veel ruimte. De twee ruime groepen zijn een feest voor de kinderen. We hebben uitdagend speelgoed dat past bij de verschillende leeftijden van de kinderen. Baby’s voelen zich geborgen en peuters ontdekken spelenderwijs de wereld. Op onze kleinschalige kinderopvang, krijgt iedereen meteen een thuisgevoel.  

Aan de hand van maandelijkse thema-activiteiten worden kinderen spelenderwijs begeleid in hun ontwikkeling. Ook de allerkleinsten doen mee. Uiteraard is er ook ruimte om vrij te spelen, zo kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt. Met verschillende speelhoeken is er voor elk kind wat wils. De huiselijke ruimtes zijn zo ingericht dat baby’s en peuters veilig kunnen spelen.

Buiten moedigen wij de kinderen aan om veel te bewegen. We hebben een eigen beschutte buitenruimte, maar ook de omgeving biedt veel speelplezier. Wij zijn regelmatig op de kinderboerderij te vinden. Bij park De Kleine Hout, waar ons kindercentrum naar is vernoemd, bezoeken wij graag de hertjes. Dat zorgt altijd voor de grootste glimlach.

Register your child

Receive a suitable offer for a registration. Together we look at your wishes and our possibilities. Do not be too late to pass on the data, because our offer is constantly changing. Please note: no rights can be derived from this.

Onze tarieven

Bij Kindercentrum De Kleine Houtrakkers betaalt u geen inschrijfkosten. De genoemde tarieven zijn inclusief aansprakelijkheidsverzekering en de kosten voor de dagelijkse verzorging van uw kind.

eigenaresse kinderopvang haarlem

Houder Selma

Op onze kleinschalige kinderopvang draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling van uw kindje. We denken altijd met u mee en samen werken wij aan de opvoeding en begeleiding van uw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

Waar kunt u ons vinden?

Childcare center De Kleine Houtrakkers

Op 25 juli 2022 vond het jaarlijkse bezoek van de GGD plaats. Lees hier het volledige inspectierapport.