Pedagogische beleidsplan

Vergelijkbaar aan een goede thuissituatie, is een ontspannen en warme sfeer de basis voor ons pedagogisch handelen. We stellen ons tot doel om onze kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling, terwijl wij een warme en prettige omgeving bieden. 

blok groen houtrakkers

Ons doel

Onze medewerkers zijn oprecht geïnteresseerd in onze kinderen en zijn nieuwsgierig naar wat een kind beweegt om “te doen wat het doet”. Ze respecteren de eigenheid en zoeken naar de interesses van ieder kind. Door kindgericht te werken, kunnen de kinderen op hun eigen manier en tempo al spelenderwijs hun kwaliteiten ontwikkelen. De leidsters baseren het spel zo veel mogelijk op raakvlakken met de ontwikkelingsgebieden voor de basisschool. Zo zorgt De Kleine Houtrakkers ervoor dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Op de Kleine Houtrakkers wordt een sfeer gecreëerd waarbinnen het kind:

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend.

logo kinderopvang houtrakkers

Volledige beleidsplan ontvangen?

Voor een meer uitgebreide beschrijving kunt u ons Pedagogisch Beleidsplan aanvragen via het contactformulier. U vindt daarin ook de praktische informatie over de Kleine Houtrakkers en de protocollen die we hanteren.