Inschrijven

Ouder(s) / verzorger(s) kunnen geheel vrijblijvend hun kind(eren) aanmelden. Inschrijven kost niets en je zit nergens aan vast.

blauw blokje groen blokje rood blokje

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

aanmelden

blauw blokje sfeer groen blokje rood blokje

Op het digitale inschrijfformulier dat u vindt op onze website geeft u de voorkeursdagen aan, de gewenste startdatum en een voorkeur voor één of meerdere opvanglocaties. Na het versturen van de inschrijving krijgt u een ontvangstbevestiging en toelichting over onze bezetting.

Het is belang dat ouder(s) / verzorger(s) hun kind(eren) vroegtijdig inschrijven om de kans op een plaats naar keuze te vergroten. Hoe eerder hoe beter. Vaak is er sprake van een wachtlijst. Dat betekent dat we de inschrijving hebben verwerkt, maar dat er nog geen plek is voor uw kind(eren) op de gewenste locatie en/of voor de gewenste dagen. De aanmelding van uw kind wordt dan op de wachtlijst geregistreerd.

Neem gerust contact met ons op over de huidige wachtlijst situatie en wat de kans op een geschikte opvangplek kan vergroten. Indien u het de aanmelding niet wilt handhaven, kunt u deze schriftelijk annuleren via ons e-mailadres.

Als er een plek vrijkomt, wordt u gecontacteerd door een van onze medewerkers. Wanneer wij de verstuurde inschrijfformulieren ondertekend hebben ontvangen en dit ook hebben bevestigd, is de plaatsing definitief. Uw kind is dan gegarandeerd van een plekje bij Kindercentrum De Kleine Houtrakkers.

Sfeer impressie