Plaatsingsbeleid

Ouder(s) / verzorger(s) kunnen geheel vrijblijvend hun kind(eren) aanmelden via ons digitale inschrijfformulier. Inschrijven kost niets en je zit nergens aan vast.

blok rood houtrakkers

Hoe werkt het inschrijven?

Om de kans op een plaats naar keuze te vergroten, is het belangrijk dat ouders op tijd hun kindje aanmelden. Hoe eerder hoe beter. Wij hebben al enkele jaren te maken met lange wachtlijsten, maar soms kunnen wij in een keer een groepje kinderen aannemen. Wanneer jij je kind hebt aangemeld, betekent dat we de inschrijving hebben verwerkt, maar dat er nog geen plek is op de gewenste locatie en/of voor de gewenste dagen. De aanmelding van uw kind wordt dan op de wachtlijst geregistreerd.

Neem gerust contact met ons op over de huidige wachtlijst situatie en wat de kans op een geschikte opvangplek kan vergroten. Indien u de aanmelding niet wilt handhaven, kunt u deze schriftelijk annuleren via ons e-mailadres.

Als een plek vrijkomt, wordt u gecontacteerd door een van onze medewerkers. Wanneer wij de door ons verzonden overeenkomst hebben ondertekend hebben ontvangen en zelf hebben ondertekend, is de plaatsing definitief. Uw kind is dan gegarandeerd van een plekje bij De Kleine Houtrakkers.

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend.

logo kinderopvang houtrakkers