Plaatsingsbeleid

Ouder(s) / verzorger(s) kunnen geheel vrijblijvend hun kind(eren) aanmelden via ons digitale inschrijfformulier. Inschrijven kost niets en je zit nergens aan vast.

blok rood houtrakkers
blok groen houtrakkers

Hoe werkt het inschrijven?

Het is belang dat ouder(s) / verzorger(s) hun kind(eren) vroegtijdig inschrijven om de kans op een plaats naar keuze te vergroten. Hoe eerder hoe beter. Vaak is er sprake van een wachtlijst. Dat betekent dat we de inschrijving hebben verwerkt, maar dat er nog geen plek is voor uw kind(eren) op de gewenste locatie en/of voor de gewenste dagen. De aanmelding van uw kind wordt dan op de wachtlijst geregistreerd.

Neem gerust contact met ons op over de huidige wachtlijst situatie en wat de kans op een geschikte opvangplek kan vergroten. Indien u de aanmelding niet wilt handhaven, kunt u deze schriftelijk annuleren via ons e-mailadres.

Als een plek vrijkomt, wordt u gecontacteerd door een van onze medewerkers. Wanneer wij de door ons verzonden inschrijfformulieren hebben ontvangen en ondertekend, is de plaatsing definitief. Uw kind is dan gegarandeerd van een plekje bij De Kleine Houtrakkers.

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

logo kinderopvang houtrakkers