Over kindercentrum De Kleine Houtrakkers

De kindontwikkeling wordt gestimuleerd door verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten. Dit doen wij met behulp van verschillende thema’s. Onderstaand vindt u ons 2021 jaarkalender. 

Samen een hoop plezier!

Kindercentrum De Kleine Houtrakkers heeft als doel het creëren van een vervangende thuisomgeving voor jonge kinderen van 6 weken tot en met 4 jaar. Wij proberen op een warme, maar professionele manier de verzorging over te nemen van de ouders en/of verzorgers. De kinderen zijn tussen 07:30-09:30 uur welkom en kunnen tussen 16:00-18:15 worden opgehaald. Het laatste kwartier tot 18:30 wordt gebruikt voor de laatste overdracht en de voorbereidingen voor de volgende ochtend.

De Kleine Houtrakkers creëert een opvoedingssituatie waarin een kind zich op zijn gemak kan voelen. Wij eten lekker vers, we trekken er zo vaak mogelijk op uit en we maken samen een hoop plezier! Samen met andere kinderen en de hartelijke deskundige leidsters wordt uw kind al spelend gestimuleerd om op eigen tempo en niveau te ontwikkelen.

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Logo van de Kindercentrum de Kleine Houtrakkers haarlem
nl_NLNederlands