Over kindercentrum De Kleine Houtrakkers

Het kindercentrum De Kleine Houtrakkers is gehuisvest in een prachtig pand en beschikt over goed geoutilleerde ruimtes met voldoende speel en slaapruimte. Tevens beschikt het kindercentrum over een ruime buiten speelplaats met diverse speeltoestellen. Wij stimuleren de kinderen om mee te doen met ontwikkelingsgerichte activiteiten. Dit doen wij met behulp van verschillende thema’s. Zie ons jaarkalender voor de planning van de thema’s.

Bekijk onze thema kalender
blauw blokje groen blokje rood blokje

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

aanmelden
blauw blokje sfeer groen blokje rood blokje

Kindercentrum De Kleine Houtrakkers heeft als doel het creëren van een vervangende thuisomgeving voor jonge kinderen van 6 weken tot en met 4 jaar. Wij proberen op een warme, maar professionele manier de verzorging over te nemen van de ouders en/of verzorgers en werken volgens het Pedagogische beleidsplan. De kinderen zijn tussen 07:30-09:30 uur welkom en kunnen tussen 16:00-18:15 worden opgehaald. Het laatste kwartier tot 18:30 wordt gebruikt voor de laatste overdracht en de voorbereidingen voor de volgende ochtend.

De Kleine Houtrakkers creëert een huiselijke opvoedingssituatie waarin uw kind zich op zijn/haar gemak kan voelen. Wij eten lekker vers, we trekken er zo vaak mogelijk op uit met elkaar en we maken samen een hoop plezier! Samen met andere kinderen en de hartelijke deskundige groepsleidsters wordt uw kind al spelend gestimuleerd om zich te ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo en niveau.

Wij zijn gesloten op:

Vrijdag 1 januari 2021 Nieuwjaarsdag
Vrijdag 2 april 2021 Goede Vrijdag
Maandag 5 april 2021 Tweede Paasdag
Dinsdag 27 april 2021 Koningsdag
Woensdag 5 mei 2021 Studiedag 1*
Donderdag 13 mei 2021 Hemelvaartsdag
Maandag 24 mei 2021 Tweede Pinksterdag
Woensdag 13 oktober 2021 Studiedag 2*    
Vrijdag 24 december 2021 geopend: 07:30 tot 16:00
Maandag 27 december t/m vrijdag 31 december 2021

*Jaarlijks hebben wij twee studiedagen om te werken aan een beter pedagogisch klimaat. Wij informeren ouders ruim van tevoren over wanneer deze dagen plaats zullen vinden. De studiedagen worden in rekening gebracht en kunnen niet worden geruild.

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons, of uitgebreidere praktische informatie op te vragen via mail of het contactformulier.