Kinderopvang Zijlweg

Woont u in het Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, de Leidsebuurt, de Leidsevaartbuurt, of misschien wel Overveen? Wij helpen u graag met de opvang van uw kind! U bent van harte welkom voor een rondleiding aan onze locatie aan de Zijlweg.

Speelblok blauw
Speelblok rood

Over kinderopvang locatie Zijlweg

Op een zeer goed bereikbare locatie zijn in 2022 een nieuwe locatie van De Kleine Houtrakkers gestart. De kinderopvang ademt een open vriendelijke sfeer uit en heeft drie fijne groepsruimtes. Wij zijn onwijs blij om de visie van De Kleine Houtrakkers uit te kunnen breiden in Haarlem, om zo nog meer ouders te ondersteunen.

Door de unieke ligging en constructie van het gebouw beschikt onze locatie over zeer veel natuurlijk daglicht. Er zijn veel spel- en ontwikkelingsmaterialen aanwezig: voor ieder kind wat wils! 

Wij hebben de nieuwe locatie aan de hand van onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, met de grootst mogelijk zorg en aandacht compleet verbouwd. De avontuurlijke aangrenzende tuin van meer dan 200 vierkante meter is een perfecte aanvulling en biedt eindeloos veel uitdaging en speelplezier aan baby’s, dreumesen en peuters. 

Inmiddels is de Houtrakkers niet meer weg te denken van de Zijlweg, zien wij u daar ook binnenkort?

Zijlweg 201, 2015 CK, Haarlem

LRK: 275018945

Locatiemanager locatie Zijlweg

Manager Esther

Onze lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig en uitdagend ingericht. Het nodigt kinderen uit om op onderzoek uit te gaan!

Even binnenkijken!

Onze tarieven

Bereken jouw netto opvangkosten met behulp van onze rekentool. Onze prijzen zijn inclusief een dagelijkse versbereide warme maaltijd, luiers, verzorgingsproducten en creatieve activiteiten.

Wat zeggen ouders over deze locatie?

Fantastisch kinder dagveblijf
Fantastisch kinder dagveblijf
Read More
We hebben lang op de wachtlijst gestaan en waren genoodzaakt een plekje bij een ander kinderdagverblijf in Haarlem aan te nemen. Het moest maar wij vonden dat echt heel jammer! Toen er bij de Houtrakkers eindelijk een plek vrijkwam waren wij erg blij. Dit voelt gewoon veel beter en ik ga nu met een gerust gevoel naar werk. Super tevreden!!
Hele fijne opvang
Hele fijne opvang
Read More
Hele fijne opvang. Zeer professioneel en respecteert alle wensen van ouders en van de kinderen. Wij voelden dat de kindjes zich hier meteen veilig en vertrouwd voelden. En wij ook. Dit was dé plek waar wij onze kinderen s'ochtends wilden brengen.
Super tevreden!
Super tevreden!
Read More
Een fantastisch kinderdagverblijf met de liefste juffen. Onze dochter gaat nu 3 maanden naar de Houtrakkers en we zijn hier ontzettend blij mee. Vanaf het eerste contact voelde het als een heel warme plek met een persoonlijke aanpak. Deze nieuwe locatie heeft fijne klassen waar ons kindje zelfs op de aller heetste dag heerlijk heeft kunnen spelen en slapen.

Op 5 april 2023 vond het jaarlijkse bezoek van de GGD plaats. Lees hier het volledige inspectierapport.

 
Leidster speelt met kinderen
vector icoon zon

Op zoek naar kinderopvang rond de Kleine Houtweg?

Op dit moment hebben wij twee verschillende locaties in Haarlem. Bezoek daarom zeker eens onze nieuwe locatie aan de Kleine Houtweg 13.

error: Content is protected !!