Locatie Kleine Houtweg

Woont u in de Kleine Hout, Rozenprieel, Slachthuisbuurt, Centrum, Burgwalbuurt of Koninginnebuurt? Wij helpen u graag met de opvang van uw kind! U bent van harte welkom voor een rondleiding.

Over locatie Kleine Houtweg

Aan de rand van hartje Haarlem, hebben wij een rustige locatie voor ons kindercentrum. Aan de voorkant lijkt het pand relatief klein, maar eenmaal binnen vind je veel ruimte. De twee ruime groepen zijn een feest voor de kinderen. We hebben uitdagend speelgoed dat past bij de verschillende leeftijden van de kinderen. Baby’s voelen zich geborgen en peuters ontdekken spelenderwijs de wereld. Op onze kleinschalige locatie, krijgt iedereen meteen een thuisgevoel.  

Aan de hand van maandelijkse thema activiteiten worden kinderen spelenderwijs begeleid in hun ontwikkeling. Ook de allerkleinsten doen mee. Uiteraard is er ook ruimte om vrij te spelen, zo kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt. Met verschillende speelhoeken is er voor elk kind wat wils. De huiselijke ruimtes zijn zo ingericht dat baby’s en peuters veilig kunnen spelen.

Buiten moedigen wij de kinderen aan om veel te bewegen. We hebben een eigen beschutte buitenruimte, maar ook de omgeving biedt veel speelplezier. Wij zijn regelmatig op de kinderboerderij te vinden. Bij park De Kleine Hout, waar ons kindercentrum naar is vernoemd, bezoeken wij graag de hertjes. Dat zorgt altijd voor de grootste glimlachen.

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Onze tarieven

Bij Kindercentrum De Kleine Houtrakkers betaalt u geen inschrijfkosten. De genoemde tarieven zijn inclusief aansprakelijkheidsverzekering en de kosten voor de dagelijkse verzorging van uw kind.

Houder Selma

Op onze kleinschalige vestiging draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling van jouw kindje. We denken altijd met je mee en samen werken wij aan de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

Waar kunt u ons vinden?

Kindercentrum De Kleine Houtrakkers

Op 21 oktober 2021 vond het jaarlijkse bezoek van de GGD plaats. Lees hier het volledige inspectierapport.