Location Zijlweg

Woont u in het Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, de Leidsebuurt, de Leidsevaartbuurt, of misschien wel Overveen? Wij helpen u graag met de opvang van uw kind! U bent van harte welkom voor een rondleiding aan onze locatie aan de Zijlweg.

blok rood houtrakkers

Over locatie Zijlweg

Op een zeer goed bereikbare locatie zijn wij op 1 februari 2022 een nieuwe locatie van De Kleine Houtrakkers gestart. De kinderopvang ademt een open vriendelijke sfeer uit en heeft drie fijne groepsruimtes. Wij zijn onwijs blij om de visie van De Kleine Houtrakkers uit te kunnen breiden in Haarlem, om zo nog meer ouders te ondersteunen.

Door de unieke ligging en constructie van het gebouw beschikt onze locatie over zeer veel natuurlijk daglicht. Er zijn veel spel- en ontwikkelingsmaterialen aanwezig: voor ieder kind wat wils! 

Wij hebben de nieuwe locatie aan de hand van onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, met de grootst mogelijk zorg en aandacht compleet verbouwd. De avontuurlijke aangrenzende tuin van meer dan 200 vierkante meter is een perfecte aanvulling en biedt eindeloos veel uitdaging en speelplezier aan baby’s, dreumesen en peuters. 

Nog voor de officiële opening hebben wij al veel aanvragen van ouders mogen ontvangen, zien wij u daar straks ook?

Register your child

Receive a suitable offer for a registration. Together we look at your wishes and our possibilities. Do not be too late to pass on the data, because our offer is constantly changing. Please note: no rights can be derived from this.

Onze tarieven

Bij Kindercentrum De Kleine Houtrakkers betaalt u geen inschrijfkosten. De genoemde tarieven zijn inclusief aansprakelijkheidsverzekering en de kosten voor de dagelijkse verzorging van uw kind.

locatiemanager kinderopvang haarlem

Locatiemanager Esther

Onze lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig en uitdagend ingericht. Het nodigt kinderen uit om op onderzoek uit te gaan. Het is prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, van de eerste kleine stapjes als baby tot grote stappen als peuter op weg naar de basisschool!

Waar kunt u ons vinden?

De Kleine Houtrakkers KDV Zijlweg

Op 26 april 2022 vond het inspectiebezoek van de GGD plaats. Lees hier het volledige inspectierapport.