About Childcare center Kleine Houtrakkers

De Kleine Houtrakkers is sinds 2010 een begrip in Haarlem. Met ons echte Haarlemse familiebedrijf zijn we er trots op dat we de afgelopen jaren al zoveel kinderen welkom hebben mogen heten.

Our goal

Bij de oprichting in 2010 was één ding voor ons gelijk duidelijk: Wij gaan ons bewust een “Kindercentrum” en geen “Kinderdagverblijf” noemen, want kinderen gaan bij ons meer doen dan alleen “verblijven”. Kinderen kunnen zich in eigen tempo, via een eigen weg te ontwikkelen totdat de leerplichtige leeftijd wordt bereikt. In een groep met verschillende leeftijden, net zoals in een groot gezin.

Een luisterend oor voor ouders

De kinderen staan speciaal, maar wij nemen altijd de tijd om te luisteren naar de wensen van ouders. Ouders met specifieke wensen voor hun kind zitten door deze aanpak bij ons op het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en dat ouders hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten. Met baby’s volgen wij de routine die de ouder thuis ook heeft. Bij de oudere kinderen proberen wij de wensen van de ouders mee te nemen. Ouders kunnen dan ook altijd voor vragen bij ons team terecht en wij denken graag met je mee.

Het team

Om een huiselijke sfeer te creëren werken wij met een vast team. De kinderen hebben vaste juffen en een eigen mentor. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwensband, maar het creëert ook rust in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en het opbouwen van banden. Immers zijn wij een tweede thuis voor kinderen.

Register your child

Receive a suitable offer for a registration. Together we look at your wishes and our possibilities. Do not be too late to pass on the data, because our offer is constantly changing. Please note: no rights can be derived from this.

Logo van de Kindercentrum de Kleine Houtrakkers haarlem