Pedagogische visie

Similar to a good home situation, a relaxed and warm atmosphere is the basis for our pedagogical action. We aim to support our children in their development, while providing a warm and pleasant environment. 

block of green Houtrakkers

Our goal

Onze medewerkers zijn oprecht geïnteresseerd in onze kinderen en zijn nieuwsgierig naar wat een kind beweegt om “te doen wat het doet”. Ze respecteren de eigenheid en zoeken naar de interesses van ieder kind. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en leergierig, en spelenderwijs leren is een essentiële manier waarop ze de wereld om hen heen verkennen en vaardigheden ontwikkelen.

Een plek waar uw kind:

Spelenderwijs leren is een krachtige manier voor kinderen om vaardigheden, kennis en begrip op te bouwen. Het zorgt ervoor dat zij op een natuurlijke en plezierige manier kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden. Door kinderen de ruimte te geven om te spelen, stimuleren we hun nieuwsgierigheid en creativiteit, en leggen we een stevige basis voor een levenslang leerproces.

Volledig beleidsplan ontvangen?

For a more detailed description, please request our Pedagogical Policy Plan via the contact form. In it you will also find practical information about the Kleine Houtrakkers and the protocols we use.

error: Content is protected !!