Tarieven

Bij Kindercentrum De Kleine Houtrakkers betaalt u geen inschrijfkosten. De genoemde tarieven zijn inclusief aansprakelijkheidsverzekering en de kosten voor de dagelijkse verzorging van uw kind (luiers, maaltijden en andere benodigdheden voor een aangenaam verblijf).

blok groen houtrakkers

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een maandelijkse bijdrage voor de kinderopvang vanuit de overheid. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van het inkomen van de ouders en de huidige levenssituatie. Daarnaast speelt het aantal kinderen dat naar de opvang gaat een rol. Algemene informatie vanuit de Rijksoverheid is terug te vinden op deze pagina.

Het aanvragen van kinderopvangtoeslag kan soms best een lastig zijn. Wij helpen u daarom graag verder. Bij vragen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Uw kind aanmelden

Ontvang een passend aanbod voor een inschrijving. Samen kijken wij naar jullie wensen en onze mogelijkheden. Wees niet te laat met het doorgeven van de gegevens, want ons aanbod verandert voortdurend. Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

logo kinderopvang houtrakkers