OuderApp

In de Konnect OuderApp worden alle ontwikkelingen van uw kind bijgehouden. U logt in op het Ouderportaal via uw computer of telefoon. De OuderApp toont in een overzichtelijke tijdlijn de gebeurtenissen van je kind(eren). Zo blijf je op de hoogte van de dag die je kind op de opvang beleeft, met foto’s, berichten en verslagen. 

Speelblok blauw
speelblok groen

Alles binnen handbereik!

Organisatiebrede documenten (Algemene Voorwaarden), locatiespecifieke documenten (Protocol Veiligheid en Gezondheid), maar ook formulieren (medicijnverklaring) en updates (nieuwsbrieven). Alle documenten zijn online terug te vinden in het portaal.

De maandelijkse facturen worden gepubliceerd in het portaal en verzonden per e-mail. Ditzelfde geldt voor de jaaropgave die de Belastingdienst kan opvragen. 

Je kunt nooit te vroeg beginnen met het hebben van een agenda. Ook je jonge kind heeft er een. Als je een dag afmeldt of een extra dag aanvraagt, is dat bij deze functie terug te vinden. Ook kun je terugvinden op welke dagen wij eerder sluiten of gesloten zijn. 

Ziek? Op vakantie? Dagje vrij? Geen probleem, je kunt gemakkelijk via de app je kind op ‘afwezig’ zetten. Als je dit op tijd doet volgens de spelregels, krijg je er ruildagen voor terug. 

Pas als er toestemming is gegeven via het portaal, kunnen wij foto’s maken. Je kunt kiezen voor verschillende vormen van toestemming. Het kan allesomvattend zijn (o.a. website, sociale media, nieuwsbrief, interne groepsfoto’s), maar je kunt ook kiezen om alleen de foto’s voor jezelf zichtbaar te maken. Als je gewenste optie er niet tussen staat, kun je het schriftelijk laten weten aan de locatiemanager en dan zet zij het er correct in. 

Moeten jij en je kindje nog wennen aan de nieuwe omgeving en nieuwe gezichten? De foto’s van de personen die op de locatie van je kind werkzaam zijn, zijn voor je zichtbaar gemaakt. Zo sta je nooit met een mond vol tanden als je de naam van die ene juf bent vergeten! 

In sommige gevallen hebben wij een verklaring van je nodig. Het is belangrijk dat de verklaring naar waarheid wordt ingevuld. Een van de verklaringen is of je kind wordt gevaccineerd conform het Rijksvaccinatieprogramma. Zo kunnen wij onze vaccinatiegraad bijhouden en zorgen voor een veilige omgeving. 

Inloggegegevens

De inloggegevens worden uiterlijk 6 weken voor de start van de opvang verzonden:

  • De activatiemail met de inloggegevens kan in de spambox zijn beland. Zoek naar no-reply@ouderportaal.nl, dit is de afzender van de activatiemail.
  • Activatiemail ontvangen, maar het inloggen lukt niet? Klik dan in de app op ‘wachtwoord vergeten’ en voer het (bij ons bekende) e-mailadres in. Je ontvangt dan een wachtwoord-resetmail.
  • Als de app om een URL vraagt dien je houtrakkers.ouderportaal.nl in te vullen. 
kinderen in de speeltuin haarlem
Foto kinderen
vector icoon zon

Wilt u een keertje bij ons binnen komen kijken?

U bent van harte welkom voor een rondleiding bij De Kleine Houtrakkers in Haarlem. Druk op de onderstaande knop en maak direct een afspraak voor een eerste kennismaking. Alvast tot ziens!

error: Content is protected !!